Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDVEŠČAK PRVAK

Feštalo se na Pešči do jutra, a janjci 
će se za koji dan vrtjeti na Velesajmu

KK Medveščak - KK Novi Zagreb
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
13.05.2014.
u 08:07

– Feštali smo u dvorani na Peščenici do jutarnjih sati. Ali, prava fešta na kojoj ćemo zavrtjeli nekoliko janjaca bit će u našoj dvorani na Velesajmu – istaknuo je Turić.

Uoči sezone malo je tko očekivao da će košarkašice Novog Zagreba osvojiti naslov prvaka Hrvatske.

– Kako bi i očekivali kada je Novi Zagreb igrao Euroligu i imao strašan roster. No, ispadanjem iz Europe njihov se roster malo rasipao i mi smo iskoristili priliku – rekao je Braslav Turić, trener Medveščaka koji je u finalnoj seriji pobijedio “lupice” sa 3:1.

– Feštali smo u dvorani na Peščenici do jutarnjih sati. Ali, prava fešta na kojoj ćemo zavrtjeli nekoliko janjaca bit će u našoj dvorani na Velesajmu – istaknuo je Turić.

Klub, uz grad, financira Milan Perić, predsjednik kluba, koji ima svoju privatnu tvrtku. Njegove dvije kćeri, Petra Perić i Silva Šeda, sa 29 i 32 godine najstarije su u klubu.

– Silva je jedina mama u klubu, ima dvoje djece – istaknuo je trener.

Sve su ostale djevojke studentice, a stožerne igračice su Džankić, Premasunac, Begić, Tikvić i Majstorović.

– Od njih pet, Begić, Tikvić i Majstorović prije dvije su godine osvojile juniorski naslov prvakinja Hrvatske igrajući za Medveščak. Za seniorsku reprezentaciju koja će igrati kvalifikacije za EP pozvane su Premasunac, Tikvić i Begić – rekao je Turić koji je ujedno i pomoćni trener reprezentacije. Izbornik je Vladimir Ivanković koji je vodio poražene “lupice”.

Komentara 5

Avatar comandante
comandante
09:02 13.05.2014.

Čuj janjetina za cure, ajde da su pozvali Lucu, njoj samoj treba jedno janje ali janjetina za cure... bože pomozi

Avatar comandante
comandante
09:01 13.05.2014.

Čestitam na uspjehu iako je ovo najgore finale ikada odigrano kod nas a i sire zahvaljujući stanju u ženskoj košarci ali jos vise diletantskom, neodgovornom ponašanju "izbornika" Ivankovica koji je uništio klub neplaćanjem i nestručnim radom jer su i sa ovom ekipom kvalitetniji od skromnog Medvesćaka ali treba znati nešto posložiti. Nadam se da su HKS-u svjesni koga su izabrali za "izbornika"...

JO
jolly
09:50 13.05.2014.

Ja mislio kako je N Zagreb bio veliki favorit, a vidim iz prve rečenice teksta da nije. Ili to ipak novnar ima problema s hrvatskim jezikom i logikom. U svakom slučaju čestitke Medveščaku. Volim kada pobjeđuje entuzijazam, a ne lova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije