Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI FAIR PLAY

Ferguson ukorio Younga: Ne simuliraj dok igraš u Unitedu!

\'Manchester United\'s Ashley Young (R) heads to score against FC Basel during their Champions League Group C soccer match at Old Trafford in Manchester September 27, 2011. REUTERS/Eddie Keogh (BRITAI
Reuters
20.04.2012.
u 14:20

Unitedovu \'\'padavičaru\'\' trener je održao bukvicu da prestane na taj način tražiti kaznene udarce

Konstantno simuliranje Ashleyja Younga u šesnaestercu natjeralo je njegova trenera Alexa Fergusona da ga privede na red. Iako je engleski reprezentativac ''padavicom'' izborio jedanaesterce protiv QPR-a i Aston Ville, bio je velika meta kritika.

– Razmijenio sam nekoliko riječi s Ashleyjem da mu objasnim za koju momčad igra. Nadam se da će se ubuduće drugačije ponašati – rekao je Ferguson i dodao:

– Nisam siguran da je pao da izbori penal, svakako se našao na travi prebrzo. Ne moraju nam suditi svaki jedanaesterac, nisu ni prošli tjedan protiv Wigana i nismo zbog toga vrištali. To je nogomet.

Komentara 2

SE
serđo
17:52 20.04.2012.

ono, nemoj tako više, al dobro je.

ZE
zekinjos
17:25 20.04.2012.

bravo majstore. Plačen je da igra a ne da glumi baletana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije