Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manchester United

Ferguson poludio jer je Rooney na spisku za OI u Londonu

sir alex ferguson
PA/Pixsell
22.04.2012.
u 12:23

Trenutačni engleski nogometni izbornik Stuart Pearce objavio je preliminarni popis od čak 80 kandidata za nastupa na OI u Londonu, a na njemu su čak desetorica iz Manchester Uniteda, što je izazvalo veliki bijes Sir Alexa Fergusona.

- Ljudi, što vam je. Ovo je smiješno. U pitanju je početak nove sezone, a pored Olimpijskih igara imamo i Europsko prvenstvo - rekao je Ferguson, posebno ljutit jer se i njegov najbolji igrač Wayne Rooney našao na popisu.

Na britanskom spisku za Igre u Londonu su: Wayne Rooney, Ryan Giggs, Ashley Young, Phil Jones, Danny Welbeck, Michael Carrick, Jonny Evans, Chris Smalling, Tom Cleverley i vratar Ben Amos. Pošto je i drugi Unitedov vratar De gea na popisu olimpijske reprezentacije Španjolske, Sir Alex na pripremama za sljedeću sezonumogao bi  imati samo Andersa Lindegaarda na golu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije