Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real diže plaću

Ferguson: Orobite banku za Ronalda!

'Real Madrid\'s Portuguese forward Cristiano Ronaldo gestures during a training session in Madrid on August 25, 2012. Coach Jose Mourinho admitted that Barca were the stronger side on the night and wi
'PEDRO ARMESTRE'
10.09.2012.
u 14:15

Sir Alex Ferguson traži od čelnika Manchester Uniteda da "orobe banku", odnosno učine što je god potrebno kako bi Cristiana Ronalda vratili u klub odluči li otići iz Reala.

Poznato je da je Ronaldo nesretan u Realu, a razlog je navodno njegova potplaćenost (zarađuje "tek" deset milijuna eura). Zato mu je Real odlučio malo podebljati plaću, odnosno ponuditi mu novi ugovor čim se vrati s reprezentativnih obveza.

Španjolski mediji navode da je riječ o šest milijuna eura povišice, što bi značilo da bi godišnje Ronaldo mogao zarađivati 16 milijuna eura.

Ferguson je, navode Englezi, rekao Ronaldu na odlasku da se, ako će napustiti Madrid, vrati u United, te je sada sve na igraču... Odluči li otići iz Reala, ima otvorena vrata.

Ronaldo je otišao s Otoka u Španjolsku prije tri godine za rekordnih 100 milijuna eura, postigao je 150 golova u 149 utakmica.

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
15:32 10.09.2012.

ManU nema novca za Ronalda, a cijela priča se zavrtila zato što mu se obljetnica smrti oca poklopila s danom utakmice...i onda su puno toga dodali/izmislili novinari !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije