Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUD ZA MATEOM

Ferguson odvodi Kovačića već sljedećeg ljeta?!

\'30.07.2011., stadion u Maksimiru, Zagreb - 1. HNL, 2. kolo, GNK Dinamo Zagreb - Cibalia Vinkovci. Mateo Kovacic(8).  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL\'
Goran Stanzl/PIXSELL
18.10.2011.
u 11:19

Sir Alex Ferguson već je u Zagreb poslao signal da je i više nego zainteresiran za mladog veznjaka.

Najvećeg Dinamova dragulja Matea Kovačića već duže vrijeme prate mnogi europski velikani. Nakon što se posljednjih mjeseci ustalio u Jurčićevoj momčadi, on im je postao više nego zanimljiv. Kako piše portal Goal.com, menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson već je izrazio osobni interes da 17-godišnjeg veznjaka dovede na Old Trafford, a i Kovačiću je bliska ta ideja.

''United je jasno dao do znanja da pozorno prati Kovačića i u njemu vidi buduću zvijezdu. S obzirom na godine i postavljenu cijenu vjerojatno bi u siječnju bilo prerano za transfer, ali povratne informacije govore i da je igrač sklon odlasku u Manchester'', piše u tekstu i sugerira se da će se transfer pokušati realizirati već sljedećeg ljeta.

Dinamo je za mladog razigravača postavio cijenu od deset milijuna funti koja je ovog ljeta odbila Arsenal, a njegov je menadžer nedavno izjavio da će Mateo vrlo izvjesno put Engleske. Između ostalog, htjeli su ga Bayern i Arsenal.

Komentara 9

VA
Vatrenko
12:07 18.10.2011.

Mali je odlican. Ja se nadam da ce ovim putem nastaviti i uporno raditi, trenirati itd. Inace nasi su uvijek ekstremni u prognozama buducnosti nasih mladih ali Kateo je uistinu igracina i pol i uz puno truda moze u najjace klubove. Ali polako. korak po korak...

LI
list68
12:51 18.10.2011.

Ovakvu glupost već dugo nisam pročitao, Kovačića nije tražio ni Bayern ni Arsenal, a i ovo sa Fergusonom i Unitedom, je velika izmišljotina.

MA
maraton
11:34 18.10.2011.

Ovo je novi Mesi koji igra u mladoj reprezentaciji koji nisu osvojili ni boda.A kako će osvojiti kad ovaj nije Mesi a trener je Šušak.Oba iz BiH-e

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije