Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vječna dvojba
Povratak na članak

Ferguson objasnio zbog čega je Ronaldo bolji od Messija!

- Ronaldo ima sve: može pucati s obje noge, glavom, hrabar je kao lav, a i pravi je radnik.

Komentari 7

HR
hrvatin
16:01 19.05.2016.

Sir Ferguson je ocito posenilio ili je namjerno pristran jer je Ronaldo bio njegov igrac.Messi je bez konkurencije najbolji nogometas svih vremena,to su rekla sva najveca nogometna imena svijeta.Nogometni virtuoz kojem Ronaldo nije ni blizu,Tehnika koju Messi posjeduje savrsena je,sa lakocom prelazi po nekoliko igraca.daje golove nogom i glavom iako je nizak rastom a svaka njegova lopta kojom hrani svoje suigrace,pola je gola.Ronaldo je izvanredan igrac ali kao i svi ostali najveci,koplje ispod Messija.

VL
HR
hrvatin
16:11 19.05.2016.

Kada je vec spomenuo hrabrost,onda je trebao reci da nema igraca hrabrijeg od Messija jer neustrasivo ide na svoje cuvare iako zna da ce ga u nemoci da ga zaustave,brutalno pokositi.Svatko ima pravo govoriti gluposti pa i Ferguson kao i madridski list koji je Modrica proglasio najboljim veznim igracem Primere.Svatko svoga konja hvali.

VL
ZW
zweistein
17:04 19.05.2016.

kiki nije ni najbolji ronaldo....

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
23:45 18.05.2016.

Ferguson zapraf ni rekel ništ novog nit spektakularnog. Opće poznata stvar - Ronaldo bi u svakoj ekipi bil prvi strijelac dok je pitanje kak se bi Messi pokazal u momčadi koja ni posložena po njegvom !? To je ista ona priča zakaj je Maradona još uvijek bolji, a i Batistuta je bolji strijelac za repku u daleko manje nastupa !!!

VL
HR
hrvatin
01:40 20.05.2016.

Neka ferguson pita sve nejbolje nogometne strucnjake na svijetu koga bi radije imali u timu,ronalda ili messija,pa cemo vidjeti odgovor.Uz svo postovanje fergusonu,njegova izjava je cista senilna ili pristrana perverzija.

VL
ZW
zweistein
18:12 18.05.2016.

čašicu manje, fergi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.