Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUTITI ŠKOT Menadžer Manchester Uniteda razočaran drugim dijelom protiv Evertona

Ferguson: Nismo niti zaslužili pobjedu

fergie-txt.jpg
import
25.10.2008.
u 16:56

Menadžer nogometaša Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson bio je nezadovoljan izvedbom svoje momčadi u gostujućem remiju kod Evertona 1-1 u 9. kolu Premiershipa.

Manchester je bio dominantna momčad u prvom poluvremenu kada je i vodio 1-0 golom Darrena Fletchera, ali je u nastavku Marouane Fellaini donio Evertonu izjednačenje. Everton je bio bolja momčad u drugom poluvremenu i imao je i prilika za pobjedu, a najizglednija je bila ona Yakubua kada je uzdrmao vratnicu.

- U drugom poluvremenu odigrali smo jako slabo i olako smo gubili lopte. Kada pogledam ukupan dojam nismo niti zaslužili pobjedu – izjavio je Ferguson i optužio suca Alana Wileyja za neujednačen kriterij i nepotrebno dosuđen žuti karton Wayneu Rooneyju.

Bivši napadač Evertona je naime u jednom trenutku poljubio Manchesterov dres ispred domaćih navijača što je sudac ocijenio provokacijom i dodijelio mu žuti karton.

- Sudac je dao žuti karton Rooneyju bez razloga, a Evertonovi navijači konstantno su ga provocirali.Sudac također nije dovoljno štitio naše igrače i jednom će netko gadno nastaradati ako se takva opasna igra neće sankcionirati - dodao je bijesni Škot.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije