Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škot pecnuo rivala iz Arsenala

Ferguson: Ne bih dopustio sušu kao Wenger

'Soccer - UEFA Champions League - Semi Final - First Leg - Manchester United v Arsenal - Old Trafford Arsenal manager Arsene Wenger (left) and Manchester United manager Sir Alex Ferguson during the Ch
'Martin Rickett/PA Photos/Pixsell'
28.08.2011.
u 18:14

Napadač Lyona Lisandro Lopez teže je iščašio gležanj u suretu protiv Montpelliera, te je upitan za dvoboj s Dinamo 27. rujna

Trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson uoči jučerašnjeg dvoboja protiv Arsenala, "pecnuo" je svog dugogodišnjeg rivala na klupi topnika Arsenea Wengera.

– Ne bih dopustio da se nama dogodi suša trofeja od šest godina. To je za United jednostavno neprihvatljivo – rekao je 69-godišnji Škot, koji u posljednje vrijeme inače brani Francuza protiv kojeg se u Premierligi bori 15 posljednjih godina.

Gomez ozlijedio preponu

– Arsene ima svoj način upravljanja momčadi, ja imam svoj. Ne znam točno kakva je njegova filozofija, no dugi vremenski period oslanjao se na skupinu dobrih mladih francuskih igrača. Sada vidim da mu je taj izvor presušio – zaključio je Sir Alex.

Napadač Bayerna Mario Gomez u subotu je zabio hat-trick Kaiserslauternu (pobjeda Bavaraca 3:0), no zaradio je i ozljedu prepona zbog koje će propustiti kvalifikacijski dvoboj za EP 2012. protiv Austrije.

Napadač Lyona Lisandro Lopez ipak nije slomio kost u gležnju lijeve noge u 87. minuti subotnjeg dvoboja četvrtog kola Championnata na Gerlandu protiv Montpelliera (2:1).

– Lisandro je ipak samo teže iščašio gležanj. Nakon detaljnih pretraga znat ćemo duljinu oporavka – poručili su iz Lyona.

Dudu kod Vukojevića

Zasad je upitan njegov nastup protiv Dinama u drugom kolu skupine D Lige prvaka 27. rujna.

I kijevski Dinamo imat će svog Dudua. Za pet milijuna eura iz Belo Horizontea doveli su 20-godišnjeg veznjaka Eduarda Pereiru Rodrigues Dudu.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mastif
18:48 28.08.2011.

vau! pa dal nisu osvojili bar nekakvo dvoransko ili turnir penzionera u školskoj dvorani?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije