Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAN UTD - TOTTENHAM 3:1

Ferguson ne bi kupio ovakvog Modrića

Luka Modrić
Foto: Reuters
1/5
24.04.2010.
u 15:53

U prvoj utakmici 36. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United je na svom Old Traffordu pobijedio Tottenham 3:1 i ponovno, osmi puta ove sezone, preuzeo vrh ljestvice Premiershipa.

Da bi Tottenham Hotspur na Old Traffordu mogao slomiti Manchester United (a to se posljednji put dogodilo 1989. godine), trebala bi mu velika predstava svih igrača, posebno našeg reprezentativca Luke Modrića. No, to se nije dogodilo, Manchester je slavio 3:1 (Giggs 2, Nani; za Spurse King).

Početkom ove sezone, tamo negdje prije nego što je slomio nogu, sir Alex Ferguson izjavio je:

– Luka Modrić je nogometaš koji mi se prilično sviđa i volio bih ga dovesti.

Ponajbolji hrvatski nogometaš bio je samo solidan. Imao je jednu izglednu situaciju, odlučio se za udarac koji je ponovno bio preslab. Ako ga je na osnovi te utakmice Ferguson kanio kupiti, Luka nije položio test.

A koliko je Unitedu bilo teško doći do pobjede, posvjedočit će činjenica da su Patrice Evra i Nani pri samom kraju utakmice na travnjaku povraćali. Slično kao i Beckham prije četiri godine na SP-u u Njemačkoj. Evra je u 67. minuti napustio travnjak, a Nani je odigrao svih devedeset te postigao prekrasan gol lobom.

– Vrućina, virus ili su pokvarili želudac – procijenio je tegobe svojih igrača Ferguson.

Bitka između Uniteda i Chelseaja tako se nastavlja, a Alex Ferguson do kraja sezone neće moći računati na Waynea Rooneyja.

– U četvrtak se ponovno ozlijedio, riječ je o preponama. Liječnici su rekli da se mora odmarati dva do tri tjedna – rekao je nakon pobjede nad Spursima Alex Ferguson.

Spominje se i upitnost Rooneyjeva nastupa na SP-u.

Rezultati 36. kola: Manchester United - Tottenham 3:1, Bolton (Klasnić zabio za 1:0, igrao 75 minuta) - Portsmouth 2:2, Hull - Sunderland 0:1, West Ham - Wigan 3:2, Wolverhampton - Blackburn 1:1 (Kalinić igrao 57 minuta).

Poredak: 1. M. United 79 (36 utakmica), 2. Chelsea 77 (35), 3. Arsenal 71 (35), 4. Tottenham 64 (35), 5. M. City 62 (34)...

Komentara 2

OB
-obrisani-
16:07 24.04.2010.

Za navijače i igrače Spursa je to šok osim za one iz zapadnoga balkana..Ti su se navikli na fijasko i poraz u kvalifikacijama za World Cup 2010..

OB
-obrisani-
23:41 24.04.2010.

Janez jesi ti sa zapadnog ili sjevernog Uspjesima zapadnjaka jos uvjek mozes samo da se divis Nabijem te u dupe matorog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije