Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da mu ga ne ukradu

Ferguson je već osigurao prvo ljetno pojačanje! Stiže napadač

'Borussia Dortmund\'s Robert Lewandowski (L) celebrates with his teammates after scoring against Olympiakos during their UEFA Champions League, group F, football match in Athens on October 19, 2011.
'ARIS MESSINIS'
22.12.2012.
u 12:32

Portal goal.com tvrdi kako je nogometaš dortmundske Borussije Robert Lewandowski već dogovorio prelazak na Old Trafford.

Iako je englesko prvenstvo u punom jeku, sir Alex Ferguson stigne i kupovati igrače. I to ne za ovaj nadolazeći, siječanjski prijelazni rok, već za onaj ljetni! Tako portal goal.com otkriva kako je škotski menadžer već praktički sve dogovorio s napadačem dortmundske Borussije Robertom Lewandowskim. Preostao je samo još Poljakov potpis na ugovor. Borussia je, navodi goal.com, pristala prodati svog najboljeg strijelca, zato što je on izrazio veliku želju za odlaskom, a visina odštete trebala bi biti između 14,5 i 17 milijuna eura.

Bio bi to drugi Borussijin igrač, nakon Shinjija Kagawe, koji je u zadnjih godinu dana Westfalen zamijenio Old Traffordom, a Lewandowski bi u Unitedu trebao biti od ljeta 2013. do ljeta 2018. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije