Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francois Gallardo:

Ferguson je telefonski zvao Ronalda i nagovarao ga da se vrati u United

Sir Alex Ferguson
Foto: PA/Pixsell
29.09.2014.
u 11:00

Gallardov sugovornik u spomenutoj emisiji Manu Sainz na to je samo rekao da nikad nije čuo za takve stvari te da je sve to apsurdno

Francois Gallardo, Fifin agent poznat po mnogim "ekskluzivama" koje se nisu pokazale točnima, gostujući u jednoj emisiji na španjolskoj televiziji osvrnuo se na Cristiana Ronalda i njegov mogući povratak na Old Trafford.

On tako tvrdi da je Sir Alex Ferguson telefonski razgovarao s Ronaldom i nagovarao ga da se vrati u Manchester United, ali da mu je Ronaldo odgovorio kako je sretan u Madridu te da ne želi napustiti Real. Gallardo je dodao i to da Ronaldov menadžer Jorge Mendes čini sve kako bi portugalskog nogometaša vratio na Otok, a da je Ronaldo otišao čak do predsjednika kraljevskog kluba Florentina Pereza i rekao mu da on nema nikakve veze s tim te da se osjeća odlično u Realu, u klubu kojeg voli.

Gallardov sugovornik u spomenutoj emisiji Manu Sainz na to je samo rekao da nikad nije čuo za takve stvari te da je sve to apsurdno.

>>Ovaj čovjek kontrolira nogometno tržište, divi mu se i Zdravko Mamić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije