Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bitka za Manchester

Ferguson igračima zabranio davanje izjava prije derbija!

Alex Ferguson
AFP
24.04.2012.
u 14:51

Navodno je iskusni škotski trener tim potezom želio da se njegovi igrači koncentriraju isključivo na igru

Nakon što su prosuli veliku bodovnu prednost nad gradskim rivalom Cityjem, u Manchester Unitedu uključili su alarm za uzbunu pa je tako menadžer crvenih vragova sir Alex Ferguson zabranio igračima davanje izjava uoči gradskog derbija s Manchester Cityjem.

Navodno je iskusni škotski trener tim potezom želio da se njegovi igrači koncentriraju isključivo na igru u, engleski mediji ističu, vjerojatno najvažnijem gradskom derbiju otkako je na klupi Uniteda.

Svi su zahtjevi za intervjuima nogometaša Uniteda, zbog Fergusonove depeše, odbijeni, a momčad se priprema za okršaj sa Cityjem (ponedjeljak, 30. travnja), koji će odlučiti o novom prvaku.

Podsjetimo, City ima tri boda manje od Uniteda i u slučaju pobjede bodovno bi se izjednačio s gradskim rivalom, ali bio bi u prednosti jer je bolji u međusobnim susretima ove sezone. Prva je utakmica, igrana na Old Traffordu, završila 6:1 pobjedom Cityja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije