Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naši na mercatu

Ferguson dolazi po Luku, Rakitić i Jelavić će naći klub

'Luka Modric, Tottenham Hotspur  Photo: Press Association/Pixsell'
'Tony MarshallPress Association/P'
30.04.2010.
u 14:55

Manchester United želi za veznjaka Tottenhama platiti 25 milijuna funta. To je igrač koji stvara razliku i zato ima cijenu.

Alex Ferguson je još jednom ponovio:

– Želim Luku Modrića.

Spreman je platiti 25 milijuna funti. I to premda Hrvatska ne ide na SP.

– Luka je igrač na cijeni, koji vrijedi. Ne znam ima li takvu ponudu. Ako je tako, to je sjajno. Manchester United je vrhunski klub – rekao je Marko Naletilić, ugledni nogometni menadžer.

Reprezentacija diže cijenu

A što je s ostalim našim nogometašima? Počelo je ozbiljno odbrojavanje dana i sati do nogometnog SP-a, a Hrvati razmišljaju za koju će reprezentaciju navijati između Argentine, Brazila, Španjolske, Italije, Njemačke...

Umjesto juriša u JAR-u, Bilić će u Klagenfurtu i Tallinnu sastavljati momčad za europske kvalifikacije. Koliko to utječe na zanimanje klubova za naše igrače?

– Mnogo. Naime, Srbi, koji će nastupiti u JAR-u tijekom zime imali su više ponuda, a imaju ih i danas. Jovetićev transfer iz Standarda u Liverpool to potvrđuje – kaže Naletilić.

Dakle, unatoč fiksnim ugovorima, cijene bi im još rasle da su otišli na SP?

– Sjetite se da su Modrić, Ćorluka, pa i Olić u Bayern, Petrić u HSV, Rakitić prodani nakon što su sjajno igrali u kvalifikacijama za EP 2006.

Imaju li neki drugi igrači sada dobre ponude?

– Koliko znam, ne. Zanimljiv mi je Ivan Rakitić. Dobro je da mu je trener iskusni Felix Magath, koji će njegov talent razviti u pravom smjeru. Još jedna sezona u Schalkeu i Raketa će imati odličnu cijenu.

Petrić zanimljiv

A Nikica Jelavić? Želi ga Celtic.

– Jako je zanimljiv, jak je, zabija. Celtic bi bio klub za njega.

Eduardo ne igra u Arsenalu. Treba li otići?

– Trenutačno ne može postići cijenu kao kada je otišao u Arsenal. Ali, dokazao je da je kvalitetan da bude topnik, zbog svega toga trebao bi naći klub.

Petrić?

– Često je ozlijeđen, ima već i godina, ali je zanimljiv jer postiže golove – kaže Marko.

Komentara 4

OB
-obrisani-
21:43 30.04.2010.

Potpisujem hrvatin....ni ja stvarno nevidim te poteze....

HR
hrvatin
21:05 30.04.2010.

Ovo je najvise izvikani igrac na svijetu.Propaganda ga je digla do neba ni za sto.On ne moze Niki Kranjcaru ni kopacke cistiti.Nemam nista protiv njega osobno ali on je obican prosjek.Gdje su ti pusti nogometni potezi od njega?

JA
jasijen
23:42 30.04.2010.

Nije da se bas razumijem u cijene,,ali citajuci o interesu velikih strucnjaka za cijene,nemam sumnje da se radi o izvanrednoj vrijednosti Modricevog igranja nogometa,u Engleskom nogometu nema niti jednog igraca koji ne daje sto posto od sebe a da bi se spominjao toliki novac,nije slucajno,,,cestitam vrijednom Modricu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije