Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNI TRANSFERI

Ferguson daje 20 milijuna funti za Modrića

\'Soccer - Barclays Premier League - Manchester United v Tottenham Hotspur - Old Trafford Manchester United\'s Wayne Rooney (left) and Tottenham Hotspur\'s Luka Modric battle for the ball.\'
PA/Pixsell
30.05.2011.
u 10:09

Škot će teško dobiti hrvatskog reprezentativca jer je predsjednik Spursa najavio da ne da ključne igrače

Menadžer Manchester Uniteda uoči sljedeće sezone napravit će dobar šoping, a za početak na Old Trafford želi dovesti Luku Modrića za 20 milijuna funti!

Spreman je započeti pregovore sa Spursima oko igrača kojem se divi otkako je stigao na Otok. Već je najavio kako će u crvenim vragovima ostati još tri godine, a u tom periodu navodno želi imati momčad koja će moći parirati Barceloni.

S obzirom na to da je upikirao Modrića, pišu engleski mediji, Škot vjerojatno želi proširiti napadačke opcije. No, dobiti hrvatskog reprezentativca bit će mu težak posao, ugovor mu traje do 2016., s White Hart Lanea već je uzeo Berbatova i Carricka, a predsjednik londonske momčadi Daniel Levy najavio je kako neće prodavati najbolje igrače ovo ljeto.

U momčadi još vidi i Ashleyja Younga iz Aston Ville.

Komentara 7

KR
kradese
10:20 30.05.2011.

Ajde Luka u Manchester ako Boga znaš, da konačno igraš među najboljima.

HR
hrvatin
11:30 30.05.2011.

I ferguson je pukao kao kokica.Ovakvu glupost nisam od njega ocekivao.Svaki sto skuplja lopte u Manchesteru je Messi za Modrica.Sretno Luka,uzmi im lovu kad su glupi,a sto drugo reci.

Avatar Idler 3
Idler 3
10:47 30.05.2011.

Pa sad, ak malo podebljaju cifru mogel bi se Levy i smekšat, a opet, Ferguson je ipak Škot...zanimljivo bu to sve bilo za vidjet !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije