Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Belupo
Povratak na članak

Ferenčina: Nema popusta za Lokomotivu, ne bih ni sinu popustio

Utakmica s Lokomotivom pomalo je u sjeni najave odlaska Roberta Markulina s direktorske, odnosno Stanislava Biondića s predsjedničke funkcije Slavena Belupa.

Komentari 2

OB
-obrisani-
11:32 07.05.2011.

Ferenčina: Nema popusta za Lokomotivu, ne bih ni sinu popustio bez mita, provizije ali obilne koristi jer ja spadam među \"Prave\"

VL
KO
kodakisemoguisrat
21:10 07.05.2011.

nadam se da slijede bolji dani za slaven jer ga je markulin u zadnjih par godina pretvorio u služnički klub dinama. naime isti se je cijelo vrijeme samo brinuo kako da se mamiću i markoviću uvuče u guzicu a slaven je uredno iz godine u godinu tonuo. šteta će u budućnosti biti nepopravljiva jer se bliže dani kada se neće dobivati tako veliki novac od sponzora i klub će ovisiti o omladinskoj školi koja je uništena. naime mulci su tamo postavili svoje prijatelje za trenere a čovjeka koji im je jedini u zadnjih 20 godina stvorio igrače (Delić, Kokalović i dr.) potjerali

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.