Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSEBNO INSPIRIRAN

Fenomenalni Zubac vodio Clipperse do velike pobjede protiv Dončićevog Dallasa

Reuters
22.11.2021.
u 07:19

Clippersi su s omjerom 10-7 trenutno na četvrtom mjestu u Zapada, u kojoj su na vrhu Golden State Warriorsi sa 14-2, što je najbolji omjer pobjeda i poraza u NBA ligi. Dallas je s učinkom 9-7 na petom mjestu.

Nakon dva uzastopna poraza u gostima, Los Angeles Clippersi su u nedjelju na svom parketu svladali Dallas Maverickse 97:91, a hrvatski reprezentativni centar Ivica Zubac je u pobjedu svoje momčadi ugradio 16 koševa i 10 skokova.

Paul George je s 29 poena bio najbolji strijelac Clippersa, a uz to je imao i šest asistencija te četiri skoka. Reggie Jackson je postigao 23 koša.

Dallas je u Los Angelesu bio bez Luke Dončića na parketu pa je glavni napadački teret preuzeo Latvijac Kristaps Porzingis koji je postigao 25 poena. Pratio ga je Jalen Brunson sa 20 koševa i osam skokova.

Clippersi su s učinkom 10-7 trenutno na četvrtom mjestu u Zapadnoj konferenciji, u kojoj su na vrhu Golden State Warriorsi sa 14-2, što je najbolji omjer pobjeda i poraza u NBA ligi. Dallas je s učinkom 9-7 na petom mjestu.

OSTALI REZULTATI:

Detroit Pistons - Los Angeles Lakers     116:121
Chicago Bulls - New York Knicks          109:103
Phoenix Suns - Denver Nuggets            126:97
Golden State Warriors - Toronto Raptors  119:104

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije