Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primera, 7. kolo

Fenomenalna asistencija Rakitića u remiju Sociedada i Seville

'Sevilla's Ivan Rakitic (L) and Atletico Madrid's Gabriel Fernandez fight for the ball during their Spanish King's Cup semifinal second leg soccer match at Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville
Reuters/Pixsell
28.09.2013.
u 22:22

Spomenimo i to da je Sevilla završila utakmicu s igračem manje s obzirom na to da je dva žuta kartona zaradio Juan Cala

U sedmom kolu španjolske Primere, Sociedad i Sevilla odigrali su 1:1. Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić istaknuo se briljantnom asistencijom za goste.

Milimetarski preciznom loptom Rakitić je u 18. minuti prvog poluvremena gostovanja na San Sebastianu pronašao Jaira Samperija u šesnaestercu domaćina, nakon čega ju je 20-godišnji Španjolac primirio i zabio za vodstvo Andalužana.

U 66. minuti Griezmann je zabio za izjednačenje. Spomenimo i to da je Sevilla u 85. minuti ostala s igračem manje s obzirom na to da je dva žuta kartona zaradio Juan Cala.

>>Barcelona pobijedila Almeriju i oborila vlastiti rekord

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije