Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završni Masters

Fenomenalan uspjeh! Dodig i Melo pobijedili braću Bryan!

Ivan Dodig
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
05.11.2013.
u 20:36

Susret je trajao sat i 12 minuta, a bio je prilično izjednačen, o čemu najbolje svjedoči činjenica da su na kraju oba para osvojila po 61 poen

Fenomenalan rezultat ostvarili su Ivan Dodig i Marcelo Melo u prvom kolu parova na završnom Mastersu u Londonu. Pobijedili su prvi par svijeta, braću Bryan sa 3:6, 6:3, 10:8.

Brazilsko-hrvatski par tako se osvetio braći Bryan koji su ih prošlog tjedna izbacili u polufinalu turnira u Parizu.

Susret je trajao sat i 12 minuta, a bio je prilično izjednačen, o čemu najbolje svjedoči činjenica da su na kraju oba para osvojila po 61 poen. Dodig i Melo samo su bili spretniji kad je bilo najpotrebnije.

Slijedi im susret s Poljacima Fyrstenbergom i Matkowskim.

Komentara 1

TR
Trener29zg
16:01 06.11.2013.

Bravo Ivane, majstore!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije