Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kapetan

Fenomen iz Zadra: Pročitajte što Španjolci pišu o Modriću jutro nakon ključne pobjede

Luka Modrić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/3
14.07.2020.
u 08:59

– Odigrao je impresivno, blistao je pri svakom dodiru s loptom – napisao je novinar lista AS

Svladavši u ponedjeljak Granadu na gostovanju s 2:1, madridski Real stigao je na korak do osvajanja naslova prvaka Španjolske. Dva kola prije kraja prvenstva ima četiri boda više u odnosu na Barcelonu te bi priču mogao zaključiti već u četvrtak kada na svom stadionu igra protiv Villarreala.

Ogromnu je ulogu u spomenutoj pobjedi imao i hrvatski kapetan Luka Modrić, koji je u 15. minuti asistirao Karimu Benzemi za drugi pogodak, a što je primijetio i novinar španjolskog lista AS.

U osvrtu na utakmicu nazvao ga je najboljim igračem u dresu Reala, osobito u prvom dijelu:

– Odigrao je impresivno, blistao je pri svakom dodiru s loptom. Zidane mu je dao svojevrsnu ulogu lažnog playmakera na desnoj strani odakle se savršeno infiltrirao među linije Granadinih igrača i izazivao kaos. Premda će uskoro napuniti 35 godina, čini se da Modriću jednostavno nema kraja – napisao je Juan Manu.

Zanimljivo, Luka Modrić dosad je samo jedanput bio prvak Španjolske s Realom, u sezoni 2016./2017., ali je zato s Kraljevskim klubom osvojio čak četiri titule prvaka Europe.

Ključne riječi

Komentara 5

PS
popevke sAm slagal
09:48 14.07.2020.

Bravo Luka, ponos ! Produljenje ugovora pod hitno!

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
15:44 14.07.2020.

Luka fenomenalan i neodoljiv kao i uvik 💋❤

Avatar Optimyst
Optimyst
13:40 14.07.2020.

Dragi čitatelji, golove ne možete pogledati, jer biste tada bili gledatelji, a ne čitatelji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije