Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE UTRKE PRIJE KRAJA

Fenninger (24) ukupna pobjednica Svjetskog kupa

Anna Fenninger
Reuters (Ilustracija)
13.03.2014.
u 16:33

Fenninger sada ima 1271 bod, a prate je Nijemica Hoefl-Riesch sa 1180 (zbog ozljede neće nastupati do kraja sezone) i Švicarka Gut koja ima 1056.

Austrijska skijašica Anna Fenninger (24) osvojila je veliki Kristalni globus za ukupnu pobjednicu Svjetskog kupa, i to dvije utrke prije kraja sezone.

Austrijanka je pobjedu osigurala zahvaljujući drugom mjestu na posljednjem superveleslalomu sezone u švicarskom Lenzerheideu (slavila je Lara Gut).

Fenninger sada ima 1271 bod, a prate je Nijemica Hoefl-Riesch sa 1180 (zbog ozljede neće nastupati do kraja sezone) i Švicarka Gut koja ima 1056.

>> Fenninger slavila i drugom veleslalomu u Areu

Komentara 2

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
22:03 14.03.2014.

Za razliku od prošle godine ova prelijepa cura osvojila je Veliki Globus jer zna skijati!

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
08:00 17.03.2014.

Ove godine i u normalnim godinama osvojile su prva i druga u paketu onoliko kao nezaboravna rekorderka svjetskog kupa Tina Maze osvaja u jednoj sezoni. 2414 svjetskih bodova u kednoj sezoni ostaje nešto vanka galaktično i nestvarno zauvijek i to znaju i razumiju Austrijanci, Njemci, Amerikanci i druge glavne nacije skijanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije