Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I dalje bez poraza

Fenjeraš u francuskoj ligi pružio više otpora PSG-u od Dinama

'Paris Saint-Germain\'s Swedish forward Zlatan Ibrahimovic grimaces during the UEFA Champions League Group A football match Dinamo Zagreb vs Paris Saint-Germain on October 24, 2012 at the Maksimir sta
'FRANCK FIFE'
27.10.2012.
u 22:38

Pariška je momčad pobijedila na gostovanju kod Nancyja 1:0, a pogodak odluke postigao je - Zlatan Ibrahimović.

Paradoksalno, ali Paris SG imao je više problema u utakmici domaćega prvenstva (s fenjerašem!) nego u Ligi prvaka. I dok je protiv Dinama sve bilo gotovo već nakon prvih 45 minuta, Ibrahimović i društvo morali su dobrano zapeti kako bi osvojili sva tri boda kod Nancyja, posljednjeplasirane momčadi u Ligue 1. I upravo je švedski napadač presudio pobjednika pogotkom u 75. minuti. Zlatanu je to bio 10. pogodak u devet prvenstvenih nastupa za PSG, te ukupno 12. u 12 nastupa, uračunamo li i Ligu prvaka.

S novom pobjedom PSG je izbio na čelo ljestvice sa 22 boda u 10 odigranih utakmica, Toulouse ima tri boda manje, kao i Marseille, no Marseille ima i utakmicu manje.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar mohito
mohito
11:44 28.10.2012.

autor ovog clanka nije uopce gledal tu tekmu - da je, vidio bi da je psg odigral s jos manje truda nego protiv dinama....odprilike ko dinamova b momcad protiv cibalije - zakaj se novinar ne zapita kak to da cibalija nije pobijedila dinamo, kaj samo zato sta ima 10 puta manji budjet i losije igrace? kakav je to razlog kad jedan bate borisov moze pobijedit puno skuplje ekipe....

NI
Nini istrijan
11:48 28.10.2012.

Ja prvi put pratim francusko nogometno prvenstvo i mogu reci da sam iznenadjen kvalitetom. Onakav Nancy(kao fenjeras lige) bi jucer pomeo Dinamo.Igraju vrlo agresivno u visokom tempu i pored dosta hladnog vremena(+2,3C).Imali su u prvom poluvremenu vise od igre(57%) a u drugom je igru preuzeo PSG ali nije bila neka velika razlika(53%:47% posjedovanje lopte).Igranje na umjetnoj travi se pokazalo tesko za igrace koji na to nisu navikli(PSG) a Ibra mrzi igrati na takvoj podlozi.Ipak bio je motor ekipe. Poslije postignutog gola se Nancy potpuno bacio u ofanzivu i tada je moga PSG dati jos barem dva gola da nije bili sebicnog Meneza koji je imao sam,og Ibru pred golom a htio je sve sam. U svakom slucaju vrlo uzbudljiv mec! Danas cu gledati veliki derby izmedju Marseilla i Lovrenovog Lyona.

NI
Nini istrijan
11:55 28.10.2012.

Da se nadodam,gledao sam Dinamo protiv Cibalije i ono sto mi je cudno je slab tempo igre i puno jednostavnih pogreska koje Dinamo pravi(recimo kriva dodavanja). Isto tako kao po obicaju opet nova postava pa se ekipa ne moze uigrati.Cacic bi trebao imati jasnu prvu ekipu ali izgleda da on jos uvijek luta u izboru tj. proba razlicite kombinacije.Bojim se da ce prvenstvo zavrsiti a on jos uvijek nece znati koja su mu prva jedanaestorica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije