Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRA SAMO BEŠIKTAŠ

Fenerbahčeu udovoljeno, tursko prvenstvo odgođeno na tjedan dana!

Fenerbahce
Youtube/Screenshot
06.04.2015.
u 17:13

Fener je otišao i korak dalje te inzistira da neće igrati utakmice sve dok se ne pronađe počinitelj i njegovo ime objavi u javnosti.

Turski nogometni savez odgodio je prvenstvo, odnosno sljedeće, 27. kolo neće se igrati sljedećeg vikenda. Mjere su to poduzete zbog oružanog napada nepoznatog počinitelja, koji je prije dva dana izrešetao Fenerbahčeov autobus.

U napadu na autobus nakon utakmice Fenerbahčea kod Rizespora ozlijeđen je vozač, a u istanbulskom klubu brzo su zatražili da se prekine prvenstvo. Također, odgođene su četvrtfinalne utakmice turskog kupa, koje su se trebale odigrati ovoga tjedna.

Fener je otišao i korak dalje te inzistira da neće igrati utakmice sve dok se ne pronađe počinitelj i njegovo ime objavi u javnosti.

Ovoj odluci ne podliježe utakmica Bešiktaša, koji danas igra posljednju utakmicu 26. kola protiv Basaksehira.

>> Fenerbahče traži prekid prvenstva sve dok se ne riješi pokušaj ubojstva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije