Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENJE

Edin Džeko čini potpuni zaokret, odlazi u Fenerbahče?!

Edin Džeko
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
17.05.2015.
u 12:46

Na meti je Juventusa, Intera, Borussije Dortmund i Wolfsburga, a uskoro će se vidjeti kako će se rasplesti ova sapunica. U 32 nastupa ove sezone Džeko je zabio tri gola i ostvario šest asistencija.

Edin Džeko gotovo sigurno napušta Manchester City ovoga ljeta, a ponuda mu sigurno ne nedostaje. Nakon što je engleski Daily Mirror pisao da Jose Mourinho sprema 14 milijuna eura da ga dovede u Chelsea, turski mediji donose obrat.

Prema tvrdnjama NTVSpor, bh. reprezentativac sve je dogovorio s Fenerbahčeom! Istanbulski klub nakon uspješnih pregovora s Džekom, nastavlja razgovore s Manchester Cityjem.

Bh. napadač na meti je Juventusa, Intera, Borussije Dortmund i Wolfsburga, a uskoro će se vidjeti kako će se rasplesti ova sapunica. U 32 nastupa ove sezone Džeko je zabio tri gola i ostvario šest asistencija.

>> Barcelona želi dovesti Džeku, spremila je 20 milijuna eura

Komentara 4

MA
Majur
12:58 17.05.2015.

Svaka ptica svome jatu leti.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije