Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer na pomolu

Fenerbache na ljeto želi dovesti Johna Terryja!

\'Soccer - UEFA Champions League - Quarter Final - First Leg - Liverpool v Chelsea - Anfield Chelsea\'s John Terry and Liverpool\'s Fernando Torres (right)  battle for the ball\'
PA/Pixsell
26.03.2013.
u 13:18

Fenerbache ne želi kaskati za igračima za Galatasarayem, vodećom momčadi turskog prvenstva

Fenerbache želi Johna Terryja u svojim redovima, prenosi Daily Mail. Kapetan Chelsea trebao bi potpisati ugovor za prijelaz u turski klub nadolazećega ljeta. Fenerbache ne želi kaskati s igračima za Galatasarayem, vodećom momčadi turskog prvenstva, koja je na zimu dovela Didera Drogbu i Wesleya Sneijdera, a čija je sjajna igra zaslužna za četvrtfinale Lige prvaka u koje su se plasirali pobjedom u dvije utakmice protiv Schalkea. Iako su početkom sezone u Fenerbahce doveli pojačanje, Dirka Kuyta iz Liverpoola, zaostaju za protivničkom ekipom 4 boda.

Istovremeno kruže glasine o mogućem povratku Josea Mourinha na Stamford Bridge do kraja sezone, nakon punih 6 godina izbivanja. Terry koji je u londonskom klubu od 1995. više nije broj jedan privremenom menadžeru Chelsea Rafaelu Benitezu, što bi se promijenilo eventualnim dolaskom Mourinha.

Brojne odluke utjecat će na konačan ishod, kao i pitanje hoće li Fenerbache igrati Ligu Prvaka. Drugoplasirani Fenerbache je tri boda u prednosti pred Bešiktašom.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije