Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US Open

Federer prošao bez borbe, Serena pobijedila Hlavackovu 6:0, 6:0

Roger Federer
AFP
03.09.2012.
u 20:26

Čeh Tomaš Berdych je pobijedio Španjolca Nicolasa Almagra 7:6(4), 6:4, 6:1

Roger Federer lakše od očekivanog plasirao se u četvrtinale US Opena. Američki tenisač Mardy Fish, 23. nositelj, predao je meč bez borbe, a nagađa se da je meč predao zbog srčanih problema, koji su ga mučili tijekom cijele godine.

U jedinom danas odigranom susretu u muškoj konkurenciji Čeh Tomaš Berdych je pobijedio Španjolca Nicolasa Almagra 7:6(4), 6:4, 6:1.

Srpkinja Ana Ivanović također se plasirala u četvrtfinale. U prvom meču dana u ženskoj konkurenciji lako je pobijedila bugarsku tenisačicu Cvetanu Pironkovu sa 6:4, 6:0. U sljedećem kolu će igrati protiv Serene Williams koja je sa 6:0, 6:0 pobijedila Hlavackovu.

US Open, osmina finala tenisača:

Federer (1) - Fish (23) predaka Fisha

Berdych (6) - Almagro (11) 7:6(4), 6:4, 6:1

Osmina finala tenisačica:

Ivanović (12) - Pironkova 6:0, 6:4

S. Williams (4) - Hlavackova 6:0, 6:0

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije