Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBIJEDIO BERDYCHA

Federer osvojio naslov u Madridu i vratio se na drugo mjesto

Roger Federer
AFP
13.05.2012.
u 21:01

Švicarcu je ovo četvrti naslov ove godine, 74. u karijeri te treći u Madridu

Finale ATP turnira u Madridu između Rogera Federera i Tomasa Berdycha pripalo je švicarskom tenisaču. Pobjedom 3:6, 7:5, 7:5 upisao je 11. pobjedu u njihovom 15. međusobnom dvoboju i vratio se na drugo mjesto svjetske ljestvice, prvi put nakon 14. ožujka 2011., a treće mjesto prepustio Rafaelu Nadalu.
 
Federer je u Madridu uzeo svoj 74. ATP naslov u 104. finala, treći naslov na tom terenu ,(2006. i 2009.) te 20. naslov na Masters turnirima čime se izjednačio s Nadalom koji je taj rekord postavio prije mjesec dana u Monte Carlu.

U ženskoj konkurenciji Amerikanka Serena Williams osvojila je turnir u Madridu, u finalu je za samo 64 minute igre pomela prvu tenisačicu svijeta Viktoriju Azarenko sa 6:1, 6:3.

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić se pak plasirala u glavni turnir u Rimu. Iako je imala 10 dvostrukih pogrešaka, pobijedila je Argentinku Dulko sa 6:3, 6:7 (7), 6:4.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije