Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STROGI ENGLEZI

Federer mora promijeniti tenisice zbog narančastih potplata

Roger Federer
Reuters/Pixsell
26.06.2013.
u 12:18

Po pravilima Wimbledona sva oprema tenisača i tenisačica mora biti bijele boje

Roger Federer "teško" se ogriješio o stroga pravila Wimbledona. Naime, na londonskom Grand Slamu sva oprema tenisača zbog tradicije mora biti sasvim bijele boje, a Švicarac je u prvom kolu zaigrao u bijelim tenisicama s narančastim potplatima!

Organizatori su ga stoga zatražili da na sljedećim mečevima koristi tenisice bez upadljivih detalja. Do zabune je došlo jer se pravila ne odnose na obuću već na hlače, majice, znojnike, čarape, šilterice..., no Englezi su valjda računali da će tenisači i tenisačice to primijeniti i na svoje tenisice.

Njihova oprema mjesec dana prije početka Wimbledona prolazi inspekcije, no očito tamo Rogerove tenisice nisu bile sporne.

Inače, njegov sponzor Nike za Wimbledon mu proizvodi posebnu kolekciju opreme već nekoliko godina. Zanimljivo, narančasti logo Nikea na majici nije im smetao i moguće je da je Englezima smetalo što su mu ove godine na tenisice ušili pehar Wimbledona i broj sedam, jer je toliko puta tamo osvajao titulu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije