Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svađa u Wimbledonu

Federer kritizirao Nadala, ovaj mu oštro uzvratio, ali uvukao i Đokovića!

Roger Federer, Rafael Nadal, portal (1)
Georgie Gillard/Press Association/PIXSELL
30.06.2014.
u 13:23

- Uvijek ista stvar, postajem umoran od toga. Postoje suci, pustimo ih da oni donose odluke. Baš sam se malo raspitivao i dobio odgovor da unatoč recesiji i svemu tenis i dalje raste

U Wimbledonu je ove godine napetije nego ikad, odnosi među najboljim tenisačima nisu idilični. Sve je počelo tako što je Federer kritizirao Nadala, ovaj mu uzvratio, a u cijelu priču uvukao je i Novaka Đokovića.

Federer je pružio podršku Rasolu koji se nakon susreta žalio da Nadal previše odugovlači prije servisa i na taj način njemu remeti koncentraciju.

- Mislim da je važno da mi igrači ne prelazimo ograničenja jer ne želim da gubimo gledatelje jer igramo presporo. Znam da je potrebno vrijeme da se fokusirate. Međutim, to možete uraditi za deset sekundi. Ne može se dogoditi da vidimo samo dva poena u jednoj minuti. Osjećam da trebamo držati tempo i obratiti pažnju na pravila. Pravila su tu da se poštuju. Gledao sam neke mečeve, ali oni su igrali tako sporo da sam pomislio da ja ovo stvarno ne mogu gledati, rekao je Federer.

Nije se dugo čekao Nadalov odgovor.

- Uvijek ista stvar, postajem umoran od toga. Postoje suci, pustimo ih da oni donose odluke. Baš sam se malo raspitivao i dobio odgovor da unatoč recesiji i svemu tenis i dalje raste. Broj ljubitelja tenisa je sve veći. Očigledno je da kad nešto Federer kaže, onda je to rekao Federer i to ima težinu. Ali vrijeme je da i ja nešto odgovorim. Isto tako, mislim da ja nisam jedini koji krši ta pravila. Novak Đoković je također nebrojeno puta upozoren, čak mislim da je dobio daleko više opomena nego ja, rekao je Nadal.

Sad se još samo čeka Đokovićev odgovor...

Komentara 5

MA
markozg5
18:45 30.06.2014.

Nadal užasno odugovlači s servisom, ali nije daleko ni Đoković kojem sam jednom izborajo da je dvadeset puta potvrdio lopticu uoči servisa.

MI
mibaiv
14:47 03.07.2014.

Dobar i kvalitetan tenis se lako gleda i 5-6 sati. Vidjet ćete kad odu ovi asovi koji danas uzimaju sve turnire koliko će biti dosadno. Ovo je zlatno doba tenisa i moramo biti svjesni momentuma. Zato uživajmo dok traje.

JU
juma
21:44 30.06.2014.

Tenis jeste bezgranično dosadan, ali lako ga je učiniti zanimljivijim. Uvodjenje ograničenja trajanja poena na 20 sekundi za onoga koji servira (nešto kao u košarci) potaknulo bi napadački stil igre i gledatelje bi kod svake izmjene udaraca dizalo na noge. Ako se ništa ne promijeni, biti će sve manje onih koji su u stanju izdržati 4 ili 5 sati sjedenja i gledanja nabijanja loptice preko mreže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije