Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznao poraz

Federer: Čestitke Tsongi, bio je bolji od mene u svakom segmentu

Wozniacki Federer egzibicija (1)
Reuters
04.06.2013.
u 20:23

- Ja sam tražio ritam cijeli meč, ali bezuspješno. Razočaran sam, stvarno jesam kad na ovakav način izgubim meč

Roger Federer ispao je od Tsonge u četvrtfinalu Roland Garrosa, a nakon poraza ponio se kao pravi gospodin i sipao komplimente na račun francuskog tenisača.

- Rezultat je potpuno čist i to zato jer je Tsonga bio bolji od mene u svim segmentima igre. Daleko je bolje servirao, bolje je reternirao. Ja sam tražio ritam cijeli meč, ali bezuspješno. Razočaran sam, stvarno jesam kad na ovakav način izgubim meč, ali za to je zaslužan Tsonga, rekao je Federer i dodao:

- Tsonga je i te kako kriv što sam se tako nemoćno osjećao. On je opasan jer zna raditi pritisak, uvijek je tu, u napadu. Također, lako se može servisom izvući iz kompliciranih situacija. Stvarno me impresionirao kako je dobro danas odigrao.

>>Tsonga deklasirao Federera i poslao ga kući!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije