Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darijo Srna

'Favoriti smo i najbolja momčad u skupini'

Darijo Srna, Slaven Bilić
Marko Lukunić
08.02.2010.
u 08:35

Kapetan je zadovoljan onim što su Hrvatskoj donijele kuglice kvalifikacijskoga ždrijeba za Europsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini. Darijo Srna na pripremama je u Španjolskoj sa svojim Šahtarom.

– Zadovoljan sam, skupina nije laka, ali nedvojbeno smo favoriti za osvajanje prvog mjesta – izjavio je Srna.

Svjestan je da će Grčka biti kockastima glavni suparnik za osvajanje prvog mjesta, ali Srna ne podcjenjuje ni ostale reprezentacije u skupini.

– Budemo li igrali kako znamo i možemo , a vjerujem da će biti tako, sami ćemo odlučivati o svojoj sudbini. Jer, jasno je da smo najkvalitetnija momčad u skupini. No, najvažnije je da nikoga ne podcijenimo, a kvalifikacije će biti duge i iscrpljujuće – zaključio je kapetan hrvatske vrste Darijo Srna.

 

Komentara 7

OB
-obrisani-
09:27 08.02.2010.

Hrvatska bi u kvalifikacijama za EU 2012 mogla iznenaditi i osvojiti više od trečega mjesta u grupi..

Avatar ivobey
ivobey
10:17 08.02.2010.

@janez-kekec: sto se za sloveniju bas i ne bih odvazio reci!

LU
luena
10:58 08.02.2010.

Ovaj mali janez nista drugo neradi...Ceka samo da izadje novi clanak o Hrvatskoj reprezentaciji,da se moze ispljuvati...bjezi jadnice i brini o vama ...Samo se ti ismijavaj...na kraju se smije tko se zadnji smije.... :) Jos niste ni spakovali za JAR,a za JAR,a vec trabunjas,samo nastavi tako...zalim vas vec sad. a do tad prihvati se pametna posla i nevisi svaki dan ovdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije