Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treća sreća

Fatih Terim (opet) glavni kandidat za izbornika Turske

'Galatasaray's Burak Yilmaz celebrates with his coach Fatih Terim (R) after their goal against Manchester United during their Champions League Group H soccer match at Turk Telekom Arena in Istanbul N
Reuters/Pixsell
21.08.2013.
u 18:36

Terim je već vodio i Tursku, i to u dva navrata: od 1993. do 1996. i od 2005. do 2009. godine

Kada ne znate što ćete, vi pozovite Fatiha Terima. Tim geslom kao da se vode čelni ljudi turskog nogometa koji su izborničku palicu ponudili sadašnjem treneru Galatasaraya, kluba s kojim je šest puta bio prvak Turske, a prije 13 godina osvojio je i tadašnji Uefin kup.

Terim je već vodio i Tursku, i to u dva navrata: od 1993. do 1996. i od 2005. do 2009. godine. Dosadašnji izbornik Abdullah Avci sporazumno je raskinuo ugovor sa savezom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije