Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMNI SUSRET

Farmaceuti u subotu ipak u Mariboru

Zlatko Dalić
Marko Jurinec
12.02.2010.
u 14:37

Delić, Maras, Kokalović i Jurić još su izvan pogona, no očekuje se uskoro njihov povratak na travnjake.

Nogometaši Slavena Belupa vijest o odgodi početka prvenstva za tjedan dan dočekali su na mini pripremama u istarskom Novigradu.

- Mi bismo ionako bili spremni za 20. veljače, ali doista je nemoguće igrati na takvim terenima - izjavio je trener Zlatko Dalić, koji je potvrdio kako će u subotu 15 sati ipak odigrati utakmicu sa slovenskim prvoligašem Mariborom na njihovu terenu.

Po završetku utakmice, na koju će doći i dva juniora iz Koprivnice koji nisu u Istri, farmaceuti se vraćaju u snježnu Podravinu, no ne zadugo jer se već u utorak vraćaju u Novigrad. Igrači Delić, Maras, Kokalović i Jurić još su izvan pogona, no kako je riječ o lakšim ozljedama, očekuje se uskoro njihov povratak na teren.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
15:24 12.02.2010.

Dakle dolazi nam u posjet uvaženi Slaven Belupo sa zapadnoga balkana..vrijedno pogledati..

SH
sh1nj1mae
17:05 12.02.2010.

uf, javila se istočna europa... a jel znaš onu o sovi i sjenici? a i ovi tvoji su neki veliki klub koji redovito igra s Barcom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije