Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI PUTA U TURSKU

Farmaceuti remizirali s trećeligašem

Slaven Belupo
Josip Maljak/Pixsell
28.01.2010.
u 15:44

Nogometaši Slaven Belupa odigrali su i četvrtu pripremnu utakmicu pred nastavak sezone. Pobjednika nije bilo.

Na umjetnoj travi koprivničkog stadiona farmaceuti su odmjerili snage s trećeligašem iz Zeline koji se pokazao kao težak protivnik.

Utakmica pred 50-ak promrzlih gledatelja završila je s miroljubivih 1:1. Za Slavenovo vodstvo zabio je kapetan Dalibor Poldrugač u 18. minuti, a za izjednačenje pogodak je postigao Ćiril Guj u 66. minuti. Trener farmaceuta Zlatko Dalić u prvom dijelu utakmice koristio je većinom standardne igrače i tada je Slaven bio bolja momčad, no u nastavku priliku je dao i nekolicini juniora što se odrazilo i na igru. Koprivničani u drugom dijelu nisu stvorili gotovo ni jednu pravu priliku.

Sutra ujutro Dalićeva momčad kreće na put u tursku Antalyju gdje će boraviti desetak dana i odigrati tri prijateljske utakmice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije