Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Belupo - Split 2:0

Farmaceuti pobijedili u nervoznoj utakmici sa čak pet isključenja!

ivica križanac
Ivana Ivanović/Pixsell
03.12.2011.
u 17:45

- Ne može izjava. Domagoja (sudac Ljubičić, op. a.) tamo pitat - dobacio je i otišao zapaliti cigaretu.

Slaven Belupo ostvario je iznimno važnu domaću pobjedu protiv Splita (2:0) i tako se bodovno izjednačio s njima na trećoj poziciji koja vodi u Europu. Pogotke vrijedne tri boda postigli su Bušić u 24. minuti nakon proigravanja kapetana Marasa te Mujanović pola sata prije kraja utakmice.

Bušić je na centru započeo akciju, a Mujanović je pretrčao pola terena, zaobišao golmana i poentirao. Kod oba pogotka gosti su bili nezadovoljni sudačkim odlukama. Kod prvog gola tražili su prekršaj na njihovom braniču, a kod drugog zaleđe Mujanovića. Utakmicu su inače obilježili nesvakidašnji broj isključenja i to na strani gostiju. Prvi crveni karton Splićani su dobili već u 4. minuti. Zaradio ga je Ante Vitaić zbog udaranja laktom i odgurivanja Brezovca. Tri minute kasnije zbog prigovaranja isključen je i splitski strateg Bašić, koji se nakon utakmice nije pojavio na konferenciji za novinare. Od igrača na terenu isključen je i Križanac zbog drugog žutog kartona u 65. minuti.

Osim Bašića, pak, s klupe je još protjeran predstavnik Splita Krstić, a dva žuta, odnosno crveni dobio je i njihov rezervni vratar Zagorac.

- Potpuno zaslužena naša pobjeda, vidi se to i po statistici. Split gotovo da nije imao nijednu ozbiljniju priliku. Očekivali smo nervoznu utakmicu jer se radi o direktnim konkurentima, ali nisam vidio što je bilo sporno u sudačkim odlukama. Vjerujem da bi ovu utakmicu dobili i da se igralo 11 na 11 - istaknuo je Ferenčina, koji je bio začuđen što kraj njega pred novinare poslije utakmice nije sjeo i strateg Splita.

- Ja sam isto u Splitu mogao ne doći na presicu, imao sam razloga za to, ali došao sam - bio je iskren Ferenčina.

Osim Bašića, niti isključeni Križanac nije bio raspoložen za komentar utakmice.

- Ne može izjava. Domagoja (sudac Ljubičić, op. a.) tamo pitat - dobacio je i otišao zapaliti cigaretu.

Komentara 1

JM
ja-ma
19:01 03.12.2011.

Naravno,mora se spriječit Splitovce da prestignu Hajduka po svaku cijenu.Isključenje u 4.minuti?Pa gdje to ima?Pet isključenja?Mogli su im lijepo reći da ni ne dolaze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije