Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET BRILJANTAN

Fantastični Modrić nije ni bio u prvih 11, ali je spasio Real Madrid od poraza u derbiju

REAL MADRID-ATLÉTICO 22-23
ÁNGEL RIVERO
25.02.2023.
u 21:16

To je već druga Modrićeva sjajna izvedba u nizu gdje je direktno donio prevagu, nakon što je tijekom tjedna asistencijom i dirigiranjem igre zaradio pljesak Anfielda pri 5:2 pobjedi nad Liverpoolom u gostima

Real Madrid i Atletico Madrid odigrali su 1:1 u gradskom derbiju. Atletico je tako uspio pomoći Barceloni koja je i dalje vodeća u prvenstvu, a Real joj je sada na sedam bodova zaostatka na drugom mjestu.

U prvom dijelu utakmice nismo vidjeli golove, a u drugom je Atletico ostao s igračem manje. Angel Correa je zbog grubog prekršaja u 64. minuti zaradio izravan crveni karton, no ni to nije smanjilo želju gostiju za pobjedom.

Prvi gol na susretu zabio je upravo sastav Diega Simeonea. Strijelac je bio Gimenez na asistenciju Griezmanna u 78. minuti. Odgovorili su igrači Real Madrida preko Rodrigueza, i to na asistenciju kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića u 85. minuti.

Modrić je ubacio iz kornera, a u skoku je na lopti bio 18-godišnji Alvaro Rodriguez koji je zabio za izjednačenje i tako spasio Real od velikog kiksa u trenucima kada je utrka za vrh prvenstva sve važnija. Modrić nije bio u početnoj postavi te je ušao u igru u 63. minuti za domaći sastav, a uz asistenciju je u 90. minuti zaradio žuti karton zbog prekršaja, zbog kojeg neće moći igrati iduće kolo protiv Betisa.

To je već druga Modrićeva sjajna izvedba u nizu gdje je direktno donio prevagu, nakon što je tijekom tjedna asistencijom i dirigiranjem igre zaradio pljesak Anfielda pri 5:2 pobjedi nad Liverpoolom u gostima. Dok Real Madrid u idućem kolu španjolskog prvenstva igra protiv spomenutog Betisa, Atletico igra protiv Betisovih gradskih rivala - Seville.


 
 

Komentara 1

SV
sven222
20:28 26.02.2023.

Nije ih spasio Modrić već sudac a onda strijelac...koliko ima dodani lopti koje se ne iskoriste i je li onda kriv dodavač ili taj koji je fulao...dajte malo logike i skromnosti...znam da treba biti bombastično!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije