Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP U BERLINU
Povratak na članak

Fantastični Ingebrigtsen ponovno zlatni, ovaj puta na 5.000 metara

U finalu utrke na 400 metara za žene slavila je 25-godišnja Poljakinja Justyna Swiety-Ersetic (50.41 sekundi), kojoj je to prvo zlato na velikim natjecanjima. Sat i pol kasnije došla je i do drugog zlata, i to u štafeti 4x400 m.

Komentari 2

Avatar dkoor
dkoor
02:20 12.08.2018.

White man can run, da parafraziram naslov relativno poznatog filma... svaka cast, nekako smo mi europski domoroci zapostavili dobro staro trcanje, nadam se da ce se to promijeniti te da cemo gledati ovakve scene puno cesce u buducnosti te da ce europski trkaci odnositi medalje sa najvecih natjecanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.