Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantirao glasine

Falcao: Ne znam ništa o transferu u Monaco, to su nagađanja

Falcao (1)
Press Association/PIXSELL
16.05.2013.
u 23:05

- Prije finala Europske lige prošle godine isto se pisalo da ću napustiti klub ako ne izborimo Ligu prvaka

Radamel Falcao na ljeto će sigurno bit glavna meta velikih klubova. Iako je proteklih dana pisano da je on već sve dogovorio s Monacom, kolumbijski napadač to je demantirao.

- Ne znam ništa, a jedina stvar koju imam na pameti je da se koncentriram na Atletico Madrid. Distancirao sam se od onoga što se govori. Da je bilo po medijima, već bih završio u europskim momčadima poput Chelseaja, Real Madrida ili Manchester Uniteda. Ne smatram istinitima bilo kakve vijesti koje se pišu o meni - rekao je Falcao te se prisjetio da se ista stvar događala i lani.

- Prije finala Europske lige prošle godine isto se pisalo da ću napustiti klub ako ne izborimo Ligu prvaka. Sve su to nagađanja, a jedina je istana da sam i dalje u Atleticu te da imam ugovor do 2016. godine. Ne znam ništa o interesu Monaca i fokusiran sam samo na klub u kojem igram - zaključio je kolumbijski golgeter.

>>Senzacija: Falcao prelazi k Subašiću u Monaco!?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije