Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretjerivanje

Falcao će u Manchester Unitedu godišnje zarađivati 20 milijuna eura!

falcao
Press Association/PIXSELL
03.09.2014.
u 13:25

- Počašćen sam što sam stigao u Manchester United, najveći klub na svijetu. Pomoći ću vratiti ga tamo gdje mu je mjesto, u europski nogometni vrh

Manchester United jučer je i službeno potvrdio da je za jednogodišnju posudbu Falcaa platio Monacu 10 milijuna eura. Englezi pišu da će nakon toga United otkupiti Kolumbijčev četverogodišnji ugovor za 55 milijuna eura. U tom plesu milijuna najzvučnija je stvar što će Falcao imati godišnju plaću od čak 20 milijuna eura bruto! Nije ni čudo što je Kolumbijac bio jako slatkorječiv na predstavljanju.

- Počašćen sam što sam stigao u Manchester United, najveći klub na svijetu. Pomoći ću vratiti ga tamo gdje mu je mjesto, u europski nogometni vrh – rekao je kolumbijski napadač i dodao:

– Veselim se radu s Louisom van Gaalom. 

>>Navijači Monaca zbog prodaje Falcaa i Jamesa traže povrat novca za ulaznice

Komentara 1

Avatar jebb
jebb
15:41 03.09.2014.

Manchester United je sa Moyesom ostao bez natjecanja u evropskim kupovima, sa van Gaalom ce ostati bez natjecanja u evropskim kupovima i bez novaca... Alex Ferguson nije potrosio na igrace za 27 godina koliko van Gaal za dva mjeseca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije