Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NIJE ON SUDAC'

'Fair play' potez veznjaka Osijeka naljutio trenera Zekića

Haris Hajradinović
Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL
1/5
15.10.2018.
u 13:36

- Ne odobravam takav potez. On nije sam smio donijeti takvu odluku, ali neću o tome javno razglabati.

Osijek je reprezentativnu stanku iskoristio za minipripreme u Velikoj gdje su odigrali prijateljsku utakmicu protiv Mladosti.

Slavila je Zekićeva momčad s 3:0, no trenera nije oduševila situacija u 63. minuti kada je veznjak Haris Hajradinović namjerno promašio jedanaesterac. Naime, želio je tako pokazati da je sudac pogriješio.

- Ne odobravam takav potez. On nije sam smio donijeti takvu odluku, ali neću o tome javno razglabati. No, porazgovarat ću s njim o tim stvarima. Ako nije želio pucati, trebao je kazneni udarac prepustiti nekom drugom. Uostalom, kasnije su trebala biti dosuđena još dva kaznena udarca za nas, ali nisu. Nije na Hajradinoviću da sudi utakmice, nego da ih igra - rekao je za Glas Slavonije Zekić.

U utakmici se zato s dva gola istaknuo Marko Dugandžić.

- Moram priznati kako sam jako zadovoljan s onim što pokazuje Dugandžić. Razumije što od njega tražim na terenu, osim toga naš je igrač, ponikao u Gradskom vrtu, što je nama posebno važno. Volio bih ga imati u kadru, ali sad tek treba vidjeti možemo li si ga financijski priuštiti. O tom dijelu još nismo razmišljali.

>> Pogledajte i potez kojim Modrić izluđuje protivničke mreže


 

Komentara 3

LA
lazio
14:16 15.10.2018.

E takav je i zivot ako si dobar i posten onda si propao

SL
smokvin list
20:14 15.10.2018.

Zekić? Ko je taj, di je igrao ili koga trenirao? Da ima nekih rezutata iza sebe ovaj pozez bi mu bio jasan.

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
13:38 15.10.2018.

'Fair play' potez veznjaka Osijeka naljutio trenera Zekića koji je pravi hrvat i nije na fair play i poštenje naviknut i za to odgojen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije