Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno i službeno

Fabregas potpisao s Barcom do 2016.!

Cesc Fabregas
15.08.2011.
u 14:49

Cesc Fabregas prošao je liječnički pregled, te konačno potpisao ugovor sa Barcelonom, priočio je na službenim stranicama europski prvak.

Fabregas je vjernost Barceloni potpisao na pet godina, a odšteta Arsenalu je 29 milijuna eura plus 10 milijuna mogućih bonusa u budućnosti.

Na Fabregasovo predstavljanje na Nou Camp stiglo je čak 30.000 navijača.

– Najsretniji sam igrač na svijetu, ovo je moj klub, moj dom. Dugo sam čekao ovaj dan i molim navijače Arsenala da mi ne zamjere. Na Fabregasovo predstavljanje na Nou Camp jučer je stiglo čak 30.000 navijača.

 

– Najsretniji sam igrač na svijetu, ovo je moj klub, moj dom. Dugo sam čekao ovaj dan i molim navijače Arsenala da mi ne zamjere.

Zanimljivo, katalonski klub već je odredio odštetnu klauzulu za Fabregasa, koja iznosi nevjerojatnih 200 milijuna eura.

Oglasio se i bivši Fabregasov trener u Arsenalu Arsene Wenger.

- Jako sam žalostan što je otišao, no razumijem da se htio vratiti u klub u kojem je počela njegova karijera. Hvala mu za sve što je dao Arsenalu - pomirljivo je rekao Wenger.

Ključne riječi

Komentara 2

KO
komentarko
16:00 15.08.2011.

Potpisao je ugovor o grijanju klupe.

Avatar Idler 3
Idler 3
18:11 15.08.2011.

Nikad veća gužva u sredini, pa osim Xavia i Inieste odličan je i onaj mali Thiago od jučer pa sad i Fabregas....bilo bu to zanimljivo za vidjet !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije