Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOVO JE

Fabregas od ponedjeljka u dresu Barcelone!

\'Arsenal\'s Cesc Fabregas reacts during their English Premier League soccer match against Tottenham Hotspur at The Emirates Stadium in London November 20, 2010.    REUTERS/Eddie Keogh (BRITAIN - Tags
Reuters
14.08.2011.
u 15:02

Nakon više od godinu dana, koliko se šuška o ovom transferu, on će se i dogoditi, a malo je nedostajalo da se sve rješi i koji dan ranije da se Barcini igrači nisu malo zaigrali.

Želje i mogućnosti ipak mogu biti isto, barem je to slučaj s Barcelonom. Neskrivena želja da dovedu Cesca Fabregasa u svoje redove, izgleda, pred realizacijom je. Kako piše španjolska Marca, Fabregas bi u nedjelju navečer trebao doputovati iz Londona u katalonsku prijestolnicu, u ponedjeljak obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor na pet godina s europskim prvakom.

Kapetan Arsenala također nije skrivao želju da prijeđe u Barcelonu i pridruži se svojim kolegama iz španjolske reprezentacije koji su mu još davno javno navukli crveno-plavi dres. Nakon više od godinu dana, koliko se šuška o ovom transferu, on će se i dogoditi, a malo je nedostajalo da se sve rješi i koji dan ranije. Naime, Barcini igrači Puyol, Pique i Valdes preko društvenih su mreža ovog vikenda izvijestili sve kako Cesc stiže i malo zakomplicirali stvar. Zbog nastale euforije iz Barcelone su zamolili Fabregasa da dolazak odgodi za nedjelju.

- Jasno mi je da je komunikacija preko Facebooka i Twittera nezaustavljiva, no tamo se ne informiram o dovođenju pojačanja nego razgovaram s našim sportskim direktorom. Iako su dogovori uznapredovali, poštujemo činjenicu da je Cesc i dalje igrač Arsenala - rekao je trener Pep Guardiola.

Fabregas će tražiti dres s brojem četiri, isti koji nosi u topnicima.

Ključne riječi

Komentara 2

KO
komentarko
15:58 15.08.2011.

A sad je vrijeme za grijanje klupe.

PO
PorfirioDiaz
16:30 15.08.2011.

želim mu da \"pobjednički\" mentalitet Arsenala prenese i na Barcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije