Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARSENAL

Fabregas i Clichy spremni za Bolton

Cesc Fabregas
AFP
13.01.2010.
u 19:20

Arsenalov strateg Arsene Wenger otkrio je da će njegova momčad u nedjeljnom gostovanju kod Boltona u sklopu 22. kola engleskoga nogometnog prvenstva biti ojačana za dvojicu oporavljenika od ozljeda.

Riječ je o kapetanu momčadi Cescu Fabregasu koji se vraća nakon ozljede zadnje lože te francuskom lijevom braniču Gaëlu Clichyju koji se oporavio od ozljede leđa.

- Fabregas se vratio i jako smo sretni zbog toga. Clichy je također spreman i mogao bi zaigrati već u nedjelju. Ali moram s njim biti oprezan jer ga dugo nije bilo, makar na treninzima djeluje jako dobro – rekao je Wenger za klupsku televiziju.

Francuski je strateg komentirao i ozljede Brazilca Denilsona, kao i Danca Nicklasa Bendtnera.

- Što se Denilsona tiče, procijenit ćemo njegovo stanje u petak i onda donijeti odluku. Zasad računam na njega protiv Boltona. Ima problema s abdominalnim mišićem, ali mislim da će biti spreman. Bendtnerovo stanje je sve bolje, ne osjeća bol u preponama i mislim da će se biti spreman za igru za dva tjedna. Nije ga bilo nekih sedam, osam tjedana i trebat će mu tri ili četiri utakmice da se vrati u natjecateljski ritam.

Nakon 20 odigranih utakmica Arsenal drži treće mjesto premierligaške ljestvice sa 42 osvojena boda, tri manje od vodećeg Chelseaja. Bolton iz 18 utakmica ima 18 osvojenih bodova i nalazi se u zoni ispadanja na 18. mjestu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije