Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRIČAO ISTINU
Povratak na članak

F1 legenda otkrila: Naredili su mi da pustim Schumachera, povraćao sam od bijesa

- Izašao sam iz bolida i povraćao od bijesa. Nisam mogao vjerovati. Svi danas znaju što se dogodilo, ali eto, ispričat ću - rekao je Brazilac

Komentari 9

PO
poluprovokator
12:12 06.10.2022.

Plaćeni vozači tima imaju svoje uloge. Tim određuje strategiju kako bi ostvario ciljeve zadane od vlasnika. Slično je u biciklizmu i još nekim sportovima.

VL
BE
Berri
12:36 06.10.2022.

Bio je plaćen da sluša direktora tima, ali razumijem njegovo nezadovoljstvo.

VL
LI
liliZG
12:23 06.10.2022.

da se mene pita svi vozači dobili bi identičan bolid , i krenuli bi u trku, pa bi se onda vidjelo tko je bolji vozač........ o tome ja cijelo vrijeme pičam....gospon šumaher nije bio baš tako savršen vozač kao što se priča i piše samo na temelju njegovih rezultata jer mnogi su žrtvovani da on do njih dođe.

VL
VL
Vladek37
18:03 02.01.2023.

Kad si bio vodonoša.

VL
Avatar Rodnaldo
Rodnaldo
12:58 06.10.2022.

Sve kaj je rekao govori o njemu. kao nečovjeku u ovome trenutku kada se ne zna što je sa Šumijem. Provokator je sve objasnio u svom komentaru. Gad jedan , pa mogao si otkazati neposlušnost i završiti utrku do kraja.. Zato postoje rezervni vozači.. Gledam utrke gdje vozači komuniciraju sa timom da bi zamijenili gume. jer vozači najbolje osjete rad guma. Tim kaže ne , pa makar se ti ubio, vozači nastavljaju dalje. juriti. Ma koga briga za tebe Baričelo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.