Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PLIJEN

Ezequiel Lavezzi napustio PSG i za desetak milijuna eura otišao u Kinu

Ezequiel Lavezzi
John Walton/Press Association/PIXSELL
06.02.2016.
u 19:14

U Kini će zarađivati deset milijuna eura po sezoni i u klubu ga čekaju rener Francis Gillot, ali i Demba Ba, Fredy Guarin, Lamine Sissoko, Tim Cahill...

Put Kine otišao je još jedan kvalitetan i razvikan nogometaš - Ezequiel Lavezzi! Tu informaciju potvrdio je njegov dojučerašnji klub PSG je potvrdio, a nagađa se da je Shangai Shenhua za njega platio deset milijuna eura odštete.

Nije to razina prijašnjih velikih transfera, ali treba znati da 30-godišnjem Argentincu ovog ljeta ističe ugovor pa bi samim time bio slobodan nogometaš i PSG je profitirao. Treba, naravno, pridodati ovome i činjenicu da Lavezzi zarađuje oko osam milijuna eura po sezoni i PSG će osjetiti rasterećenje.

Neće zato Lavezzi, u Kini će zarađivati deset milijuna eura po sezoni i u klubu ga čekaju rener Francis Gillot, ali i Demba Ba, Fredy Guarin, Lamine Sissoko, Tim Cahill...

Sve u svemu, isteka prijelaznog roka u Kini 26. veljače, vidjet ćemo još podosta toga.

>> Oscar na meti Kineza, nude Chelseaju 75 milijuna eura za njega!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije