Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moćni United

Evra: A još nedavno govorili su da se carstvo Uniteda urušava

'Schalke 04\'s Raul (L) is comforted by Manchester United manager Alex Ferguson following their Champions League semi-final first leg soccer match in Gelsenkirchen April 26, 2011.         REUTERS/Wolf
'WOLFGANG RATTAY'
27.04.2011.
u 16:14

Nije još gotovo, u uzvratu se mogu dogoditi isključenje njihova igrača i 11-erac za nas, optimističan je Raul.

– Bila je to jedna od najboljih europskih utakmica Manchester Uniteda u povijesti, samo je Neuer zaslužan što Schalkeu nismo zabili pet komada – najbolje je sažeo Sir Alex Ferguson prvu polufinalnu utakmicu između Manchestera i Schalkea.

Nakon susreta Sir Alex prišao je do vratara Schalkea te mu prišapnuo nešto u uho. Možda ga je pokušao nagovoriti da se preseli na Old Trafford.

– Normalno da bih želio vidjeti Neuera kao nasljednika Van der Sara, no mislim da je on daleko bliži Bayernu – smatra Škot.

Schalke je, pak, jučer objavio da je Neueru povisio cijenu sa 20 na 25 milijuna eura.

Ferguson: Giggs je čudo

Dok je junak Schalkea bio Neuer, najbolji u momčadi Manchestera bio je Ryan Giggs. Neuništivi Velšanin zabio je gol te tako s 37 godina i 148 dana na leđima postao najstariji kojemu je to uspjelo u Ligi prvaka. Dosad je rekorder bio Milanov napadač Filippo Inzaghi (37 godina, 86 dana).

– Giggs je čudo, umjesto da pada, iz godine u godinu fizički je sve jači. Igrat će još dugo – smatra Sir Alex Ferguson.

Čast da razmijeni dres s Giggsom imao je napadač Schalkea Raul.

– Sve je moguće u uzvratu. Tko zna što će se dogoditi - jedanaesterac za nas, isključenje igrača Manchestera – rekao je Raul te dodao:

– Igrali smo na svom nivou, ali je problem to što je Manchester United igrao na razini više.

Raulov oproštaj u LP-u

Utakmica na Old Traffordu sljedeći tjedan mogla bi biti posljednja za Raula u Ligi prvaka, pošto je Schalke trenutačno tek deseti u njemačkoj ligi.

– Ne bi mi bilo jako žao da posljednju utakmicu Lige prvaka odigram na Old Traffordu, u teatru snova – zaključio je Raul.

U slavljeničkom raspoloženju igrača Uniteda izdvojio se Francuz Patrice Evra, koji je odgovorio onima koji su kritizirali crvene vragove početkom sezone.

– Nakon što smo u listopadu s 1:0 kod kuće svladali Bursașpor, netko je napisao da je Manchester sada najgori otkako ga vodi Ferguson. Također, pisalo se da je kraj našega carstva. Siguran sam da ti sada šute.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije