Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaba posjeta

Evo zbog čega Boysi jučer nisu bili na utakmici Dinamo - Istra

BBB, Bad Blue Boysi
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
19.11.2016.
u 16:40

Boysi će u pogonu biti već u nedjelju kada u Kutiji šibica Futsal Dinamo u derbiju dočekuje Split Tommy

U 16. kolu HNL-a Dinamo je jučer dočekao Istru i još jednom kiksao. Hrvatski prvak odigrao je 1:1 s Puljanima i dao Rijeci priliku da se eventualnom pobjedom u Koprivnici odvoji na osam bodova.

Utakmica je bila prilično nezanimljiva, a na tribinama se skupilo svega tisuću gledatelja, što je premalo za prvaka države. Na sjeveru jučer nije bilo ni BBB-a koji su se nedavno vratili na tribine, a razlog je taj što im nije odgovarao termin susreta. Naime, bili su u Vukovaru na obljetnici pada grada heroja.

Boysi će u pogonu biti već u nedjelju kada u Kutiji šibica Futsal Dinamo u derbiju dočekuje Split Tommy, a uoči tog susreta moći će se čuti i ponešto o obrani Vukovara.

Vukovarski branitelj i navijač Dinama Damira Markuš svoju će knjigu "58 - HOS u obrani Vukovara i Bogdanovaca" predstaviti publici u maloj dvorani Trešnjevka (Kutija šibica) s početkom u 16 sati. 

 

Komentara 7

MA
Maui
18:39 19.11.2016.

Posjet, a ne posjeta. Bilo bi jako lijepo pisati hrvatskim jezikom.

IS
Iskra1
22:52 19.11.2016.

Znala sam odgovor na naslov prije nego sto sam provjerila u clanku. . Hvala vam BBB i svaka cast za vas vjerni zavijet Vukovaru, Skabrnji (i svim drugim obljetnicama) nasim ne zaboravljenim poginulim Braniteljima. ( Moj preferans je veliko b Moj preferans je veliko b iz postovanja umjesto imenovanja svih).

JA
jadre
16:52 20.11.2016.

haa.. dobar izgovor zlata...vrijedi...... ..grad od 850.000 ..s okolicom...milion stanovnika.... ..posjeta je u biti standardno mizerna...kao i uvijek... ..bilo..da igra...Dinamo.....Cibona...Cedevita...RK Zagreb...KK-Zagreb...VK-Mladost.......ili opg Repka Mamić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije