Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BILO MI GA JE ŽAO'

Evo zašto Kovačić nije bio ni na klupi: Takav peh ne događa se često

Chelsea v West Bromwich Albion - Premier League - Stamford Bridge
CLIVE ROSE/PA Images/PIXSELL
14.04.2021.
u 09:53

- Dogodilo se ni iz čega. Lagano je vježbao...

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić nije se našao ni u zapisniku za uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka između Chelseaja i Porta, iako je s momčadi doputovao u Sevilli.

Srećom, bez obzira na 0:1, Chelsea je prošao u polufinale pa Mateo ima priliku ostvariti san i zaigrati u finalu Lige prvaka. Naime, iako ima tri trofeja "u vitrini" iz doba dok je igrao u Realu, nije odigrao ni sekunde kako bi dao doprinos tim uspjesima kraljevskog kluba.

A sad mu u borbi za titulu prijete ozljede. Naime, ozlijedio se na treningu uoči utakmice. Takav peh rijetko se događa jer nije bilo većih napora, lagano se vježbalo. Stoga je nada da će ovo proći jednako lagano, bez posljedica i dužih izbivanja.

- Ozlijedio je mišić, a to se dogodilo ni iz ničega. Tijekom lagane vježbe osjetio je zadnju ložu. Nije mi bilo drago tako nešto jer nemam puno iskusnih igrača koji su odigrali toliko utakmica u Ligi prvaka. Bilo mi ga je žao. Srećom, N’Golo je fantastičan i vrijedi za jednog i pol ili dvojicu igrača - rekao je trener Chelseaja Thomas Tuchel i dodao da Kovačića neće biti ni u polufinalu FA kupa protiv Manchester Cityja.

U polufinalu će engleskog velikana čekati bolji iz susreta Liverpoola i Reala. U prvom susretu madridska je momčad na domaćem travnjaku slavila 3:1.

Komentara 1

DU
Deleted user
12:44 14.04.2021.

Neće ni ovaj put igrati u finalu jer bu ih Real izbacio prije toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije