Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRA SVE

Evo zašto je Tin Jedvaj najuniverzalniji branič u Ligi prvaka!

Tin Jedvaj
Reuters/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Goal
05.11.2014.
u 12:14

Jedvaj je, primjerice, protiv Monaca igrao desnoga beka i vidi se da je imao upute da često ide naprijed. U utakmici Bayera i Schalkea bio je stoper, a u Ligi prvaka protiv Zenita lijevi bek.

Nije ni čudno da je talijanska Seria A na glasu kao najlošija liga za mlade igrače. I što mnogi koji se polakome za kojom stotinom tisuća eura nakon nekoliko propuštenih godina razvoja završavaju kao (ispod)prosječni igrači ili se i te kako namuče da ožive karijeru.

Jedan od dokaza za to je Tin Jedvaj. Momak koji je otišao u Romu iz Dinama za pet milijuna eura, za vučicu odigrao samo dvije utakmice i srećom otišao na posudbu. U jednako velik klub, jaču ligu i - igra stalno.

Nevjerojatno je kako su u Romi stručnjaci procijenili da Tin ne zaslužuje priliku, a u Bayeru je nezamjenjiv, vjerojatno najzahvalniji igrač. I vjerojatno jedini u Europi koji je u prvoj trećini sezone igrao na svim pozicijama u obrani! Uspješno...

Njegovi dodiri s loptom na tri utakmice to dokazuju: Jedvaj je, primjerice, protiv Monaca igrao desnoga beka i vidi se da je imao upute da često ide naprijed. U utakmici Bayera i Schalkea bio je stoper, a u Ligi prvaka protiv Zenita lijevi bek.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Jedvaj igrao u važnoj pobjedi Bayera protiv Zenita

Komentara 6

GI
gismund
13:26 05.11.2014.

jedvaj je fenomenalan igrač kojeg je dinamo morao zadržati! s njime ne bi dobijali tako glupe golove i možda bi sada dinamo igrao ligu prvaka!

Avatar Bakunin
Bakunin
14:17 05.11.2014.

Za dvije godine Jedav će igrati u Realu!On je već sada sa 18 godina kompletan igrač ...odlična tehnika ,jak udarac,odličan glavom čvrst je i šta nije inače odlika hrvatskih igrača .....on je brz!

MN
Mar....nac
18:26 05.11.2014.

Po svojim igrama ove sezone Jedvaj je zaluzio biti u prvom sastavu repke. Vrsaljko je ozlijedjen a Srna bi trebao ulaziti u zadnjih 20 minuta,kao i Olic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije