Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Već ima novi klub

Evo zašto je propao dogovor bivšeg igrača vatrenih s Rijekom

nikica jelavić
Foto: Press Association/PIXSELL
1/7
10.02.2017.
u 13:02

Kineski mediji iznijeli su nove detalje oko tih pregovora. Jedan od razloga zbog kojih je propao dogovor s Rijekom jest što je Nikica Jelavić upisao dijete u cijenjenu međunarodnu školu u Pekingu

Nikica Jelavić mogao je biti veliko Rijekino pojačanje u lovu na naslov hrvatskog prvaka. Bivši hrvatski reprezentativac ove je zime pregovarao s vodećom momčadi lige, ali nije postignut dogovor.

Kineski mediji iznijeli su nove detalje oko tih pregovora. Jedan od razloga zbog kojih je propao dogovor s Rijekom jest što je Nikica Jelavić upisao dijete u cijenjenu međunarodnu školu u Pekingu.

Hrvatski igrač imao je ponudu južnokorejskog Ulsan Hyundaija, ali je odbio jer nije bio zadovoljan izborom škola.

Novi klub Nikice Jelavića kineski je drugoligaš Guizhou Hengfeng Zhicheng, gdje za istu plaću odlazi na posudbu iz Beijing Renhea.

>>Rijeka doživjela težak udarac u svojim šampionskim ambicijama

Komentara 4

AL
alfredö
15:13 10.02.2017.

Tatta umijesao prste ;) Salim se, a malo mi je cudno zasto Misko nije platio otkupninu? Ili razmislja, cemu ga kupovati, kad ionako prvenstvo osvojiti necemo..

HO
Hotspot
15:38 10.02.2017.

nije došao u rijeku jer nije lud ići na 30% sadašnje plaće koju ima! rijeka nema para da bi ga plaćala!

DH
dalibor.hren
14:09 10.02.2017.

Zar nije znao da je dijete upisao u Maovu školu? Papčina vuče Rijeku za nos!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije