Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNAPRIJED UPOZORENI

Evo zašto je Dinamo protiv Valura uklonio jednog od glavnih sponzora s dresa

Uzvratna utakmica Valura i Dinama u 1. pretkolu Lige prvaku
Marko Lukunic/PIXSELL
14.07.2021.
u 09:20

Izostanak jednog od glavnih sponzora za novu sezonu bio je jasno vidljiv s prednje strane dresa.

Pravila za oglašavanje na sportskim dresovima variraju od zemlje do zemlje i već neko vrijeme traju rasprave treba li one vezane uz kladionice potpuno ukloniti, poput duhanskih proizvoda. Na Islandu dilema nema - zabrana.

Upravo zato na dresovima nogometaša Dinama nije bilo nedvno predstavljenog sponzora, a ta "rupa" sprijeda bila je podosta uočljiva. Nagađalo se da je možda posrijedi nešto drugo, ali riječ je o zakonu koji vrijedi u maloj i bogatoj zemlji.

Iz Valura su o tome unaprijed obavijestili Dinamo, kako ne bi bilo nikakvih nezgodnih situacija u posljednjim trenucima.

>>> Dinamo u lovu na 23. titulu prvaka Hrvatske

Komentara 1

PP
Pucvala_premium.2
01:51 15.07.2021.

Dinamo je ozbiljno zapeo s transferima , osim Gvardiola nisu nikog prodali , a ako ne produ u ligu prvaka , kasa ce bit prazna , bez Mamica ne mogu odradit transfere , klub hitno treba prodati igraca za bar 30 mil , a naprotiv Gojaku Cuzeu i drugima transfer je propao , Atiemv3m je isto na posudbi , hitno treba prodati igrace i da oslobodi mjesto za razvpj mladih , a nema ponuda ni za Petkovica Orsica Ademija , Theophila , Gavranovica a svi imaju dobre ugovore, ! Livakovic bi mogao otici , ali to ce oslabit Dinamo ,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije